Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 38.8 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 5.4 g
- Sodium
- 601.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
7 Std.
Poulet braisé sauce pimentée sucrée 🌶️
8h
Nems au poulet sauce Buffalo
1h 30min
Sauce au poivre
25 min
Achards de légumes
40min
Baguette feuilletée
4h
Pain lagana grec
3h 15 min
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 min
Ramen complet au chashu
15h 15min
Shot détox carotte, orange, gingembre
10 min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min