Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Strudel de légumes et couscous avec sauce au jogourt
50min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 godz. 10 min
Soupe hongroise aux champignons
35min
Kouglof rapide
1 Std. 15 Min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
No ratings
Expérience culinaire
2h
Sorbet citron-concombre
9h 15 min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain aux noisettes et poires
No ratings
Korma de légumes aux noix de cajou
55min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min