Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais, ciselé
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 6 œufs
- 20 g de beurre, à température ambiante
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 680.4 kJ / 162.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Muffins au chocolat à l’Egg poacher
40 min
Frittata de brocoli
1 godz. 10 min
Croissants au fromage
40 min
Croûtes au fromage au four
35 λεπτ.
Poulet en sauce à la pêche
No ratings
Minestrone aux pois chiches
40 min
Ragoût aux lentilles
1 Std. 30 Min
Tarte à la courge
No ratings
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Salade au cervelas et fromage
25 min
Tartinade d’aubergines
20 min
Sauce balsamique
10 min