![Pain plissé margherita Pain plissé margherita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be3e733498054904d1d56d1e82cc81e7/Derivates/c45c67e926a251c9eb90fc6f8dfaef67e25141a0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 1.8 g
Alternative recipes
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25 Min
Tarte aux pommes façon crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Hot-dogs grillés
2 Std.
Focaccia aux tomates
40 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Pain toupie rapide
40 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min