Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 180 g de pépites de chocolat noir
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1683 kJ / 395 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 78.3 g
- Fat
- 3.2 g
Alternative recipes
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min
Pain aux graines
5 godz.
Baguette viennoise
4h 25min
Miniviennoiseries express
5h 20 min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Pain de mie moelleux
3u. 25min
Baguette roulée aux graines
2h 35min
Baguette viennoise au chocolat
2 Std. 45 Min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 min
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min