Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g de beurre mou
- 290 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- 350 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 230 g de lait ribot
- 250 g de myrtilles, fraîches ou surgelés
- sucre glace, pour le décor
- 100 g de myrtilles
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2377 kJ / 568.1 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 77.9 g
- Fat
- 25.4 g
- Saturated Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 210.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu aux abricots et au miel
4 Std. 40 Min
Muffins crumble aux myrtilles
45 min
Financiers à la framboise
25 min
Quiche aux épinards et feta
1 godz. 20 min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Cake orange-pavot
1h
Cake pomme et cannelle
55 min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55 min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Cake à la banane et noix de macadamia
1 godz. 10 min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1 godz. 25 min