Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g de beurre mou
- 290 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités
- 4 œufs
- 350 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 230 g de lait ribot
- 250 g de myrtilles, fraîches ou surgelés
- sucre glace, pour le décor
- 100 g de myrtilles
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2377 kJ / 568.1 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 77.9 g
- Fat
- 25.4 g
- Saturated Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 210.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake aux fruits secs
2 godz.
Cake au citron
1 godz. 50 min
Cake pistache et fleur d'oranger
1 godz.
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 Min
Chiffon cake à l'orange
1h 15min
Gâteau moelleux au citron
1 godz.
Gâteau aux pommes
1 godz.
Cake orange-pavot
1 godz.
Cake aux abricots et au citron
55 min
Quatre-quarts coco-citron vert
1h 5min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1h 35 min