Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Réalisation de la pâte à cake
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre, fondu, et un peu pour le moule
- 1 yaourt nature
- 150 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Réalisation du sirop de sucre (facultatif)
- 30 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'eau de fleur d'oranger
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2315 kJ / 555 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 33 g
Alternative recipes
Moelleux citron-myrtille
1 godz. 5 min
Cake marbré chocolat-pistache
1 Std. 30 Min
Quatre-quarts coco-citron vert
1 godz. 5 min
Muffins crumble aux myrtilles
45 Min
Petits cakes à l’orange, glaçage citron vert
1 Std. 25 Min
Galette pistache et fleur d'oranger
1 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Cake orange-pavot
1 Std.
Gâteau crumble aux pommes
45 Min
Cake au citron
1h 50 min.
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min