Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le gâteau
- 80 g d'huile de coco
- 60 g de farine de blé
- 20 g de farine de maïs
- 55 g de lait de coco
- ½ c. à café d'extrait de pandan (voir "Conseil(s)")
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 1 œuf
La meringue
- 90 g de sucre en poudre
La chantilly
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 45 g de sucre glace
- 125 g de fraises, en tranches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1221 kJ / 292 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Pad thaï au poulet
2 Std.
Tacos sushi
1 Std.
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Fraisier
15h
Tarte aux framboises
1 Std. 20 Min
New York roll à la pistache
1 Std. 30 Min
Buns à la cannelle
5h
Cheese naan indien
2h 40min
Bagels américains
2 Std. 50 Min
Bao aux champignons et sauce barbecue
1 Std. 15 Min
Tartelette vanille-framboise
1h 25min