Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de chou blanc
- 150 g de haricots verts frais
- 2 piments de belle taille
- 150 g de carottes
- 1 oignon, coupé en deux
- 5 gousses d'ail
- 20 g de gingembre frais
- 20 g d'huile
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de sel
-
2
c. à soupe de vinaigre
or 2 c. à soupe de jus de citron - 1 pincée de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 602.7 kJ / 144.1 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 22.9 g
- Fat
- 5.5 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 634.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Chapatis indiens
35min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15min
Cari légumes au massalé
40 min
Vinaigrette aux légumes
10min
Marinade épicée pour le poisson
10min
Starmix - B
1h
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Calamars sous-vide
4h 15min
Rougail morue
25min
Ragoût de poulet colombien
2j 20 menit