Devices & Accessories
Macaroni met ham en kaas
Prep. 25 min
Total 1 h 20 min
8 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
764.9 mg
Protein
18.4 g
Calories
1739 kJ /
415.6 kcal
Fat
20.4 g
Fibre
2.5 g
Saturated Fat
8.9 g
Carbohydrates
39.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Klassiekers
27 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rode kool met appel
1 h 10 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Bolognesesaus
1 h 15 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 h 30 min
Aardappelpuree
45 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 h
Koninginnenhapje
55 min
Verse Tomatensoep
30 min
Béchamelsaus
15 min