![Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij) Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F3D646A-ED7B-48D0-BAF2-D87849A3CC06/Derivates/FAE144E4-0923-43DE-9DA4-106F64B81D5D.jpg)
Compatible versions
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Nutrition
- per 1 sneetje
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 25.5 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
No ratings
Aziatische komkommersalade
No ratings
Boemkool buffalo hapjes
No ratings
Soba noodle mee goreng
No ratings
Avocadosap met dadels
5 Min
Harira
7 Std.
Tunesische Chorba
45min
Pindakaas
5 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Champignon en spinazie lasagne
No ratings
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min