Devices & Accessories
Stoofpot van linzen
Prep. 5 min
Total 2 h 35 min
6 porties
Ingredients
-
linzen350 g
-
wortelen , in schijfjes (ong. 3 mm)200 g
-
groene paprika½
-
paprika poeder1 el
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bol knoflook , gewassen en ongepeld1
-
ui½
-
laurierblad, gedroogd1
-
chorizo , in schijfjes100 g
-
spek , in stukken gesneden100 g
-
water850 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Calories
1865 kJ /
446 kcal
Protein
20.19 g
Carbohydrates
32.88 g
Fat
25.99 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Harira
7 h
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 h 30 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 h
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Kip met citroen
50 min
Paella met kidneybonen
55 min
Batbout met kaas
30 min
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Vegan Bolognese
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Gestoomde marmercake
1 h 30 min