Devices & Accessories
Rode bietensap
Prep. 10 min
Total 10 min
5 glazen
Ingredients
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 glas
Protein
1 g
Calories
295 kJ /
70 kcal
Fat
0 g
Fibre
1.4 g
Carbohydrates
14 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vitamine boost
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Hummus van rode biet
10 min
Groene bron
10 min
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 h
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Antioxidantenboost
10 min
Venkelsapje
10 min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 min
Avocadosap met dadels
5 min
Geroerbakte groenten
10 min
Detoxsapje met appel en peer
10 min