Devices & Accessories
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Prep. 15 min
Total 30 min
6 porties
Ingredients
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Calories
961 kJ /
230 kcal
Protein
2.52 g
Carbohydrates
16.99 g
Fat
16.86 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gierst met kip en curry
35 min
Gestoomde rijst
25 min
Gekookte pasta
20 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Chili con carne
40 min
200 g ui fruiten
20 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 h
Frittata met gestoomde aardappelen
1 h 15 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 h 10 min
Bloemkool met kaas
55 min