Devices & Accessories
Zoetzure tempé
Prep. 30 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
extra vergine olijfolie spray
-
boekweitkorrels40 g
-
lente-uien in drieën gesneden2
-
knoflookteentjes5
-
tempé in stukken gesneden (ongeveer 3-4 cm - zie Tips)300 g
-
plantaardige melk naar keuze30 g
-
tamari saus1 eetlepel
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden2 cm
-
gele ui½
-
wortel (ongeveer 100 g), in plakjes gesneden1
-
rode paprika (ongeveer 100 g), in stukjes gesneden (2 cm)½
-
verse babymaïs (zie tips)350 g
-
verse ananas in stukken gesneden (2 cm)350 g
-
tomaten in achtsten gesneden3
-
peultjes100 g
-
kokosbloesemsuiker2 - 3 el
-
ciderazijn2 - 3 el
-
maïszetmeel1 el
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)1 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
26.9 g
Calories
2942 kJ /
700.5 kcal
Fat
38.6 g
Fibre
13.8 g
Carbohydrates
55.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan hoofdgerechten
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
No ratings
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
No ratings
Hummus
5 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
No ratings
Vegan moussaka
1 h 50 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
No ratings
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 h 45 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Stoofgerecht met tofu
30 min