Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Eau de la Jamaïque
- 85 g de fleurs d'hibiscus séchées
- 1500 g d'eau
- miel, au goût
Margarita jamaïcain à la fleur d'hibiscus
- 170 g de téquila Silver
- 115 g de sirop simple (voir Conseil)
- 60 g de jus de lime
- 480 g de glaçons
- 1 lime coupée en quartiers, pour décorer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Carbohydrates
- 29.1 g
- Fat
- 0.2 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 42.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Atelier Culinaire 1
2 Std.
Chaudrée de poisson et fruits de mer
1h
Choucroute
12h 15min
Sirop de vin chaud
12 godz.
Poulet BBQ façon Caroline du Nord, pain de maïs à la poêle
3h 25min
Sauce chili aigre-douce
30 min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2 godz. 55 min
Le Coup de pouce immunitaire (Métrique)
5 min
Barres Nanaimo
3óra 5p
Côtes levées barbecue à la bière stout
3h 15min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2 Std.