Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 - 5 concombres anglais, épluchés ou non et extrémités coupées (environ 800 g)
- 200 - 250 g de yogourt grec
- 1 - 2 c. à thé de sel
-
1
bouquet d'aneth frais, ciselé
or 4 c. à soupe d'aneth déshydraté - 1 c. à thé de poivre moulu (optional)
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre de pomme (optional)
- 1 c. à thé de sucre en poudre (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 421 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Sauce à pizza
35 Min
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Purée Parmentier nature
55 min
Salade carottes râpées
10 min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1 Std. 10 Min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10 min
Purée de pommes de terre classique
50 Min
Jus d'orange frais
5 dk