Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 - 5 concombres anglais, épluchés ou non et extrémités coupées (environ 800 g)
- 200 - 250 g de yogourt grec
- 1 - 2 c. à thé de sel
-
1
bouquet d'aneth frais, ciselé
or 4 c. à soupe d'aneth déshydraté - 1 c. à thé de poivre moulu
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre de pomme
- 1 c. à thé de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 421 mg
In Collections
Alternative recipes
Coleslaw
10 Min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 Min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Mini tartes aux champignons
1h 45min
Guacamole
5 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Salade de concombre à l'aneth
10 Min
Salade carottes râpées (TM6)
10 Min
Taboulé de chou-fleur
10 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min
Sandwiches de salade aux œufs
25 min