Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 - 5 de concombre, épluchés ou non et extrémités coupées (environ 800 g)
- 200 - 250 g de yaourt grec
- 1 - 2 c. à café de sel
-
1
bouquet aneth fraîs, ciselé
or 4 c. à soupe aneth, déshydraté - 1 c. à café poivre moulu (optional)
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre (optional)
- 1 c. à café de sucre en poudre (optional)
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 421 mg
In Collections
Alternative recipes
Légumes sautés
10 min
Ragoût aux lentilles
1 Std. 30 Min
Filet de porc au four avec du riz
1 godz. 20 min
Soupe mystère
55 min
Sauce aux champignons faible en glucides
45 min
Bol repas tex-mex
50 min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min
Salade carottes râpées
10 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 min
Éplucheur Salade chaude de pommes de terre
45 min