Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 180 g de viande de veau hachée
- 80 g de pomme, épluchée et détaillée en dés
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 œuf
- 50 g de fruits secs variés, type noisettes, raisins secs et canneberges...
- 1 pintade (1300 g env.)
- 10 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2052.3 kJ / 490.5 kcal
- Protein
- 57.9 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 23.9 g
- Saturated Fat
- 8.1 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 263.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3小时 20 分钟
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Poire Belle-Hélène
10 Std.
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 Min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Jalousie aux abricots
1 Std. 25 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Tajine de calamar aux poivrons
45 Min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Clafoutis abricot-romarin
55min
Lasagne de blanquette
2h 40min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min