Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 - 7 citrons verts (zeste de 2 citrons verts, finement pelé et jus de tous les citrons verts, env. 120 g)
- 170 g de sucre
- 4 œufs
- 200 g de beurre, en morceaux
- 50 g de fruits rouges, variés, frais ou congelés, décongelés
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 5352 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 94 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pralinés à la noix de coco
9 Std.
Mini pavlovas à l’orange
1 Std. 50 Min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate
No ratings
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 godz. 40 min
Sbrinz râpé
5 min
Escargots aux légumes farcis
45 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Crème fraîche
12h 5min
Mille-feuilles
2h 25min
Chaussons à la viande
3 Std.
Liqueur à l'abricot
No ratings