Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 - 7 citrons verts (zeste de 2 citrons verts, finement pelé et jus de tous les citrons verts, env. 120 g)
- 170 g de sucre
- 4 œufs
- 200 g de beurre, en morceaux
- 50 g de fruits rouges, variés, frais ou congelés, décongelés
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 5352 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 92 g
- Fat
- 94 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Galettes à la semoule sucrée
No ratings
Escargots aux graines de pavot
No ratings
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4h 15min
Séré aux herbes
10min
Sangria glacée (Majorque)
4 Std. 10 Min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Croquant au chocolat
15 godz.
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8 Std. 50 Min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Cupcakes framboise-coco
2h 20min