Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre pour graisser le moule
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner le moule
- 250 g de sucre
- 100 g d'huile végétale
- 100 g de jus d'orange
- 2 oranges, uniquement le zeste râpé
- 4 œufs
- 300 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- jus d'orange pour arroser (optional)
- sucre glace pour saupoudrer (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1726.3 kJ / 412.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 63.5 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 1.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 122.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Confiture d’abricots
45min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25 min
Gâteau aux pommes
50min
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45min
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Cake à l’orange imbibé
1 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min
Crème glacée aux fruits
5min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Cake à l'orange
1 Std.