Devices & Accessories
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
Prep. 10 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
courgettes in stukken500 g
-
verse peterselie en iets meer als afwerking½ bos
-
gepelde garnalen (klein)200 g
-
eieren2
-
paneermeel (zie tip)50 g
-
geraspte citroenschil1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren
-
Griekse yoghurt om op te dienen200 g
-
vers geperst citroensap om te besprenkelen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
730 mg
Protein
17.3 g
Calories
754 kJ /
180.2 kcal
Fat
3.7 g
Fibre
2.1 g
Saturated Fat
1.1 g
Carbohydrates
19.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Aan tafel in 30 minuten
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
No ratings
Pizza met fruit en yoghurt
No ratings
Champignon en feta strudel met spinazie
1 h 45 min
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Courgetteomelet
40 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Garnituur van courgette
30 min
Hongaarse champignonsoep
30 min