Devices & Accessories
Vegan challah brood
Prep. 10 min
Total 2 h 30 min
10 porties
Ingredients
-
water260 g
-
suiker2 tl
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem500 g
-
suiker70 g
-
olie80 g
-
120 g chocoladedruppelsgedroogde vruchten mengeling (bv. veenbessen, vijgen, abrikozen...,), grof gehakt120 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
plantaardige melk3 el
-
ahornsiroop3 el
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
128.4 mg
Protein
6.6 g
Calories
1534.4 kJ /
366.7 kcal
Fat
11.5 g
Fibre
2.2 g
Saturated Fat
2.4 g
Carbohydrates
59.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan lekkernijen
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Salade van Rode Biet en Aardbei
No ratings
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
No ratings
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 h 45 min
Kalfszwezerik met lente-uien
No ratings
Gefermenteerde frambozensiroop
128 h 10 min
Peergelei
10 h
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 h 30 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings