Devices & Accessories
Risottata Aziatische noedels met groenten
Prep. 10 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
knoflookteentje1
-
verse gember geschild, in plakjes gesneden (2 mm)1 cm
-
verse rode peper1
-
venkel in plakjes gesneden (2 cm)100 g
-
sesamolie25 g
-
prei in reepjes gesneden (5 mm)120 g
-
wortel in staafjes gesneden (5 cm x 5 mm)250 g
-
250 g Chinese vermicellirijstnoedels250 g
-
lauw water1200 - 700 g
-
sojasaus50 g
-
zoete chilisaus90 g
-
boerenkool in reepjes gesneden (1cm x 5cm)150 g
-
zout1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
933.4 mg
Protein
8.1 g
Calories
1639.8 kJ /
391.9 kcal
Fat
7.4 g
Fibre
5.9 g
Saturated Fat
1.1 g
Carbohydrates
73.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Risottata
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
No ratings
Nasi Goreng
40 min
Pad Thai
45 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
No ratings
Hartige cashew roomkaas
No ratings
Scones met frambozenboter
25 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min