Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 90 g de beurre fondu, et un peu plus pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu plus pour le moule
- 3 oeufs
- 90 g de sucre en poudre
- 90 g de lait
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 2 pincées de vanille, en poudre
- 75 g de chocolat fondant, en morceaux
- 1000 g d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1191 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Caramel de base
25 min
Shortbread caramel au beurre salé
2h 25min
Masque de carnaval
1h 45min
Muffins aux champignons et au chocolat
1h
Caramel liquide
25 min
Sauce béchamel
15 Min
Boules de neige au chocolat
1h
Brownies
50 min
Crème dessert
15 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min