Devices & Accessories
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Prep. 10 min
Total 35 min
4 porties
Ingredients
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
728.3 mg
Protein
44.3 g
Calories
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Fat
62.3 g
Fibre
3.3 g
Saturated Fat
33.5 g
Carbohydrates
2.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
De Friend® in de zomer
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Bechamelsaus
15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Bearnaisesaus
20 Min