Devices & Accessories
Bessenmousse
Prep. 20 min
Total 4 h 50 min
6 porties
Ingredients
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
7 g
Calories
1432 kJ /
342 kcal
Fat
18 g
Fibre
1.7 g
Carbohydrates
38 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Forel met hollandaisesaus
50 min
Bessenschuim
10 min
Citroenslush
10 min
Groentensaus voor pasta
40 min
Driegangen maaltijd voor twee
1 h 15 min
Vijgenmosterd
25 min
Crostini met champignons en fontinakaas
No ratings
Aardbeienpudding
2 h 10 min
Pudding met aardbei en peer
No ratings
Eendenlever
33 h
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Drijvende eilandjes
40 min