![Cake au chou-fleur et aux cacahuètes Cake au chou-fleur et aux cacahuètes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ead89fa2-143d-4410-996d-65d006d8c4f7/Derivates/3f0e084fe02b1be88371ad4b0a1a4e74249c2a26.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 250 g de fleurettes de chou-fleur
- 50 g d'huile végétale, et un peu pour le moule
- 40 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- 160 g de lait
- 220 g de farine de blé
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, emmental, édam), coupé en cubes (1,5 cm)
- 15 g de levure chimique, et 1 c. à soupe
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1139 kJ / 272.3 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 14.8 g
- Saturated Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 0.4 mg
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