Compatible versions
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 1 gousse de vanille Bourbon
- 170 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de lait entier
- 70 g de sucre roux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1946.4 kJ / 465.2 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Carbohydrates
- 60.1 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 56.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Pommes en croûte feuilletée
2 godz. 30 min
Crème dessert au sirop d'érable
20min
Crème dessert à la chicorée
15 min
Riz au lait de coco
40 min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2 godz. 30 min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3 godz.
Cookies aux peaux de banane
1 godz. 10 min
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Gâteau de pain perdu aux framboises
35min
Compotée rhum-carotte
35min
Semoule au chocolat
50 min