Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 42.3 g
- Fat
- 46.9 g
- Saturated Fat
- 16.1 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodium
- 911.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Aromatische kipcurry
1 Std.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Scandinavische brunch
No ratings
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Marshmallows
2 Std. 30 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
No ratings
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 godz. 10 min