Devices & Accessories
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
911.6 mg
Protein
8.9 g
Calories
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Fat
46.9 g
Fibre
6.1 g
Saturated Fat
16.1 g
Carbohydrates
42.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Flexitarische smaken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Detoxsapje “Gave huid”
10 min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 h 30 min
Salade van boerenkool en rode kool
No ratings
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Charoset
15 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
No ratings
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Vloeibare custard
No ratings
Vegan mayonaise
No ratings
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min