Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Carbohydrates
- 322 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain aux différents fruits secs
2hod. 55min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2hod. 40min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain de seigle
4h 10 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Petits pains aux figues
3 Std. 40 Min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min