Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Carbohydrates
- 322 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min