![Linzen, champignons en notenpasteitjes Linzen, champignons en notenpasteitjes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3d7aaefb-c4d9-44fc-834f-7e8ee35a3946/Derivates/1fe9c4ef-8ef4-4c9d-824e-5ecd0f67d848.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g volkoren brood, in stukken gesneden
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 30 g rauwe cashewnoten
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
or 1 volle tl groentebouillonpasta - 100 g rode split linzen, gespoeld
- 500 g water
- 1 teentje knoflook
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 150 g paddenstoel, bruin, vers, gehalveerd
- 50 g zonnebloempitten
- 15 g Worcestershire saus
- 1 el lijnzaad, gemalen, gemengd met 3 eetlepels water
- ½ tl peterselie, gedroogd
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- ¼ tl tijm, gedroogd
- salade bladeren, om op te dienen
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Salade van boerenkool en rode kool
No ratings
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Mediterrane paprika's
No ratings
Soba noodle mee goreng
No ratings
Zoetzure tempé
No ratings
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
No ratings
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
No ratings
Borscht
50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min