Devices & Accessories
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Prep. 30 min
Total 1 h 30 min
4 portie
Ingredients
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
16 g
Calories
1477 kJ /
354 kcal
Fat
20 g
Carbohydrates
25 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
lagere GI
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Green Godess Salade
20 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Kweeperentaart
50 Min