![Pain sarde Pain sarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e8c4d555205d49dd9fb9e1f807fb44c/Derivates/32558875d00c86c3812f50542b89b654360db564.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
or 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée - 500 g de semoule de blé dur fine
- 3 pincées de sel
- farine, pour le plan de travail
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 954.6 kJ / 224.7 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 45.2 g
- Fat
- 0.9 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 94.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Churros maison et pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Mochis mangue-Passion
2 Std. 30 Min
Courtesan au chocolat
3 Std. 15 Min
Roland-Garros
12h
Tartelette aux légumes de printemps
1 godz. 10 min
Fromage frais à tartiner sans lactose
12h 10 min
Éplucher du gingembre
Brak ocen
Petits choux à l'indienne
40 Min
Mini-hamburgers italiens
40 Min
Méli-mélo de légumes et son œuf poché
30 Min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25 Min