Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta, détaillée en cubes
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 320 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pain aux graines
5hod.
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Pain complet
5hod.
Pain de seigle
5hod.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pains à l'aneth et à la feta
1 Std. 30 Min
Pain aux fruits secs
3h 45min
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux pistaches
3h 15 min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Baguette roulée aux graines
2h 35min
Petits pains au fromage
1 Std.