Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de farine de pois chiche
- 60 g de farine de maïs jaune
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 c. à café de vinaigre de vin blanc
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 200 g d'oignons doux, coupés en quatre
- 200 g d'huile d'olive
- 500 - 600 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (3-4 mm)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 776.6 kJ / 185.6 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 24.4 g
- Fat
- 8.3 g
- Saturated Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 344.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1h 20 min
Gâteau marbré (végan)
1h 20 min
Focaccia aux pommes de terre
2 Std. 50 Min
Chili non Carne
1h
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1h 30min
Crème de cacahuètes
5 min
Biscottes d’épeautre
6h
Pizza sans gluten aux lentilles corail
30min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1h 40min
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Riz cantonais au tofu
1h
Croquettes de quinoa
1h