Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes
- 2 gousses d'ail
- le jus d'un citron jaune
- 8 petits artichauts
- 500 g d'eau, et de l'eau froide pour les artichauts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de romarin frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Sapin de biscuits
50 min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30 Min
Choux farcis au quinoa rouge
1h 5 min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 Min
Petits pois à la française
30 Min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1h 5 min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min