Devices & Accessories
Roerbak met aubergines en kofu
Prep. 25 min
Total 1 h 25 min
6 porties
Ingredients
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1275.6 mg
Protein
12 g
Calories
1857.8 kJ /
444 kcal
Fat
18.2 g
Fibre
9 g
Saturated Fat
2.3 g
Carbohydrates
61.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Boost uw immuniteit
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
No ratings
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
No ratings
Koken van parelspeltgraan
No ratings
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 h 15 min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
No ratings
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 h
Vegetarische bruine rijst
40 min
Omelet met gehakt
1 h 10 min