![Roerbak met aubergines en kofu Roerbak met aubergines en kofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b66ece0da655b9d877c7ef8001b4fb20/Derivates/28284f071a8be597d3ee7fa6cf5616b442dbc6be.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Volkoren rijst
- 200 g langkorrelige bruine rijst
- water, om te weken
Kofu en rijst
- 1800 g water
- ½ tl gemalen kurkuma
- 2 tl zout
- 225 g kikkererwtenbloem
- 1 tl olie
- 400 g aubergines, in blokjes (3 cm)
- 300 g paprika's, in reepjes (2 cm)
Aubergine roerbak
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes
- 1 verse rode chili, ontpit, in stukken
- 150 g uien, in partjes (2 cm)
- 50 g sesamolie, plus 2 el om te bakken
- 50 g sojasaus
- 60 g water
- 30 g honing
- 15 g sesamzaad
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne plakjes
- ½ bos verse korianderbladeren, grof gehakt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1857.8 kJ / 444 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 61.1 g
- Fat
- 18.2 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 1275.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Romige snijbietsoep
35 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Rode bietensap
10min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min