Devices & Accessories
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Prep. 30 min
Total 10 h
16 porties
Ingredients
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
1461.1 mg
Protein
127 g
Calories
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Fat
115.1 g
Fibre
4.3 g
Saturated Fat
43.9 g
Carbohydrates
56.9 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestelijk Buffet
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
No ratings
Paashaas macarons
No ratings
Appel strudel
1 h 45 min
Appeltaart
1 h
Koekjes met chocopasta
1 h 40 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 h
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 h 45 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
No ratings
Basisbouillon
No ratings
Kerstman macarons
3 h 20 min
Basisrecept Brood
3 h