Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
- 1 teentje knoflook
- 1 ½ tl zout
- ¾ tl vers gemalen zwarte peper
- 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
- 600 g water
- 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
- 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
- 4 el extra vergine olijfolie
- 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
- ¼ tl vers gemalen peper
- ½ tl zeezoutvlokken
- water
- 20 g boter
- 5 g maïzena (zetmeel)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1756.2 kJ / 419.7 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Carbohydrates
- 3.3 g
- Fat
- 31.5 g
- Saturated Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 1067.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
No ratings
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
No ratings
Salade van boerenkool en rode kool
No ratings
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Paashaas apero-hapjes
No ratings
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16sa
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
No ratings
Crème anglaise
15 Min