Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
TM6 TM5 TM31

Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling

4.0 (2 ratings)

Ingredients

  • 10 g gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ½ tl zout
  • ¾ tl vers gemalen zwarte peper
  • 900 - 1000 g runderlende (in één stuk)
  • 600 g water
  • 200 g mozzarella, in kleine blokjes (± 5 mm)
  • 200 g tomaten, zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)
  • 20 g verse basilicumbladeren, in dunne plakjes (± 2 mm)
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 20 g verse bieslook, en iets meer om af te werken
  • ¼ tl vers gemalen peper
  • ½ tl zeezoutvlokken
  • water
  • 20 g boter
  • 5 g maïzena (zetmeel)

Nutrition
per 1 portie
Calories
1756.2 kJ / 419.7 kcal
Protein
29.8 g
Carbohydrates
3.3 g
Fat
31.5 g
Saturated Fat
12.6 g
Fibre
1 g
Sodium
1067.3 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes