Devices & Accessories
Appel strudel
Prep. 45 min
Total 1 h 45 min
12 porties
Ingredients
Strudeldeeg
-
meel en meer om te bestuiven370 g
-
ei1
-
zonnebloemolie70 g
-
water120 g
-
witte wijnazijn1 tl
-
zout½ tl
Appelvulling
-
hazelnoten100 g
-
boter in stukken130 g
-
broodkruimels80 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
suiker100 g
-
1 ½ tl natuurlijk vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 el
-
citroensap20 g
-
rum (optional)20 g
-
appels geschild750 g
-
rozijnen80 g
Difficulty
advanced
Nutrition per 1 portie
Protein
6 g
Calories
1721 kJ /
411 kcal
Fat
21 g
Fibre
3.3 g
Carbohydrates
50 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Citroenmeringuetaart
2 h 30 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
No ratings
Paddenstoelentaart
1 h 30 min
Appeltaart
1 h
Driekoningentaart met hazelnoten
No ratings
Kweeperentaart
8 h
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 h
Bessenjamtaart
2 h 35 min
Lentetaart met yoghurt
5 h 15 min
Havertaart
No ratings
Cheesecake (gebakken)
7 h 20 min
Cheesecake (ongebakken)
5 h 30 min