Devices & Accessories
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Prep. 10 min
Total 1 h 30 min
8 sneetjes
Ingredients
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 sneetje
Protein
7.3 g
Calories
1795 kJ /
429 kcal
Fat
27.3 g
Carbohydrates
38.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Rabarber
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Appelcake
1 h
Blauwe bessen Jam
No ratings
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 h
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Paastuin
No ratings
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Soezendeeg
2 h
Vegan kruimeldeeg
45 min
Karamel parfait
No ratings
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 h 10 min
Banketbakkersroom
15 min