Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Carbohydrates
- 34.6 g
- Fat
- 17.6 g
- Saturated Fat
- 10.6 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 66.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Kruimeldeeg
5min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1h 50 min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Suikerpasta
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1 godz. 25 min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Chocolade toffee cake
2 godz.
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 godz. 10 min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen