Devices & Accessories
Risotto met Parmezaanse kaas
Prep. 30 min
Total 40 min
10 porties
Ingredients
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
804 mg
Protein
7 g
Calories
1450 kJ /
347 kcal
Fat
12 g
Fibre
1.4 g
Saturated Fat
6 g
Carbohydrates
50 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Thermomix Friend®
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Cashew cheddarkaas
Nessuna valutazione
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Halloween pompoentaart
4h
Vers pastadeeg
1h
Kaas uilen
Nessuna valutazione
Mini Fougasse
Nessuna valutazione
Soja yoghurt
12h 15min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Nessuna valutazione
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min