![Risotto met Parmezaanse kaas Risotto met Parmezaanse kaas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/234c9276-89a3-4b4e-a4d0-ea81aea54f58/Derivates/f19158fb-218d-46ba-b30d-2a711112ecc0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1600 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l), verkruimeld
or 2 volle tl groentebouillonpasta - 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 60 g sjalotten, gehalveerd
- 80 g boter, in stukken
- 20 g extra vergine olijfolie
- 640 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd
- 120 g droge witte wijn
- 1 - 2 tl zout, naar smaak
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 12 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 804 mg
In Collections
Alternative recipes
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Zalmvlecht
No ratings
Gegrilde zeevruchten plank
No ratings
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
No ratings
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Gestoomde aardappelkroon
No ratings
XXL - Pompoensoep
50 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 godz. 5 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Kabeljauw in tomatensaus
30min