Devices & Accessories
Curryketchup
Prep. 15 min
Total 30 min
4 potten
Ingredients
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 pot
Protein
8 g
Calories
1680 kJ /
401 kcal
Fat
15 g
Fibre
6.9 g
Carbohydrates
56 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
No ratings
Champagne gelei
No ratings
Duitse brunch
1 h 15 min
Vegan cheeseburgers
10 h
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
No ratings
Pizza Margherita
2 h 10 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Heerlijke herfstdressing
No ratings
Havermoutrepen met kaas
45 min
Indiase mosterd
No ratings
Tomaat en Chili jam
1 h 15 min
Tomatenketchup
1 h 15 min