Devices & Accessories
Tomatenketchup
Prep. 15 min
Total 1 h 15 min
1200 g
Ingredients
-
1000 g tomaten uit blikrijpe tomaten in kwarten gesneden1000 g
-
rode paprika in stukken gesneden180 g
-
rode uien130 g
-
teentjes knoflook2
-
rode wijnazijn100 g
-
laurierblad, vers1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
honing100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
1 g
Calories
218 kJ /
52 kcal
Fat
0 g
Fibre
1.9 g
Carbohydrates
10 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Traditionele vruchtenjam
55min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Vijgenmosterd
25min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Toffees
2h
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Champignontaart
Pas d’évaluation
Curryketchup
30min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min