Devices & Accessories
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
10 g
Calories
991 kJ /
236 kcal
Fat
12 g
Fibre
6.4 g
Carbohydrates
22 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 h 30 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Linzenbrood
1 h 55 min
Stoofpot van linzen
2 h 35 min
Ezogelin Soep
1 h 5 min
Vegetarische bonenburger
1 h 20 min
Linzensoep met spinazie
50 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min