Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 450 g de bison, paleron désossé ou épaule, coupé en morceaux (3 cm), partiellement congelé (30-40 min.) (voir conseil), séparé (225 g + 225 g)
- 150 g de gras de porc, du boucher, coupé en cubes (3 cm), congelé (60 min.) (voir conseil), séparé (75 g + 75 g)
- Nutrition
- per 450 g
- Calories
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Protein
- 113 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 107.6 g
- Saturated Fat
- 37.5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 313.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheddar râpé
5 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Laitue râpée
10 min
Courge poivrée farcie faible en glucides
1h 20 min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30min
Chocolat chaud des Incas
40min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1h
Pâtes au pesto blanc (Métrique)
40min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20 min
Smoothie déjeuner
5 min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15 min
Bouillon de poulet maison
50min