![Spinazieknoedels in tomatenragout Spinazieknoedels in tomatenragout](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62EDD738-84B7-47C6-9437-76434E6996BB/Derivates/282F1D81-3203-495D-83D6-DFF1E6A30E83.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spinazieknoedels
- 200 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, in stukken (2 cm)
- 70 g uien, gehalveerd
- 5 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 60 g boter
- 130 g melk
- 250 g oudbakken witbrood, in blokjes
- 150 g mozzarella, in blokjes (1 cm)
- 40 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Tomatenragout
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 10 g tomatenpuree
- 1 tl suiker
- ½ tl gedroogde tijm
- ½ tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 100 g water
- 250 g kerstomaten
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl verse basilicum, fijngehakt
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 34 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Nougat-koekjes
Brak ocen
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Sojabolognese
40 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Vegetarische bonenburger
1h 20min