Spinazieknoedels in tomatenragout
TM6 TM5

Spinazieknoedels in tomatenragout

4.0 (1 rating)

Ingredients

Spinazieknoedels

  • 200 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, in stukken (2 cm)
  • 70 g uien, gehalveerd
  • 5 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
  • 60 g boter
  • 130 g melk
  • 250 g oudbakken witbrood, in blokjes
  • 150 g mozzarella, in blokjes (1 cm)
  • 40 g bloem
  • 3 eieren
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat

Tomatenragout

  • 100 g uien, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 10 g tomatenpuree
  • 1 tl suiker
  • ½ tl gedroogde tijm
  • ½ tl zout, en iets meer om af te kruiden
  • 100 g water
  • 250 g kerstomaten
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper
  • 1 tl verse basilicum, fijngehakt

Nutrition
per 1 portie
Calories
2760 kJ / 656 kcal
Protein
24 g
Carbohydrates
58 g
Fat
34 g
Fibre
6.4 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes