Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1654 kJ / 397 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cake choco-courgettes
1 Std. 25 Min
Quiche saumon, épinards, feta
1 Std.
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Salade de millet en verrines
1 Std.
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 Min
Tarte aux épinards
55min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min