Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 54 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1823 mg
In Collections
Alternative recipes
Saucisson au chocolat
3 godz. 10 min
Confiture à la fraise
1 godz. 5 min
Meringues fantômes
12sa 25 dk
Chips de légumes au four (TM6)
1 godz. 45 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Rochers à la banane
15min
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Lemon curd
20 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
No ratings
Brittle de noix
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au citron
1hod.
Ficelles croustillantes au chocolat
55 Min