Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 54 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1823 mg
In Collections
Alternative recipes
Carottes glacées au miel
30 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Brittle de noix
1 Std. 30 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
No ratings
Pâte de base pour pain
24óra 5p
Crème de champignons
20 min
Confiture à la fraise
1 Std. 5 Min
Ketchup de tomates
1 godz. 15 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Coleslaw
10 min
Pudding aux fraises
2 Std. 10 Min