Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 54 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1823 mg
In Collections
Alternative recipes
Caramel de base
25min
Boules de neige au chocolat
1 Std.
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15min
Couronne à la pomme et au citron
50 Min
Sandwichs au pesto d'épinards
1u. 55min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2 godz. 45 min
Crème lait de coco - cacao (sans produits laitiers)
15min
Crème pâtissière
15min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Flatbread turc
2 godz. 10 min
Crème dessert au caramel
1 Std.