Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% M.G.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade moulue
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 54 g
- Saturated Fat
- 28 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 1823 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron
40min
Raviolis courgettes-ricotta (2 portions)
No ratings
Croquettes de thon
1 Std. 30 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3 Std.
Poulpe grillé et pommes de terre
2 godz. 45 min
Sirop de framboise fermenté
No ratings
Caramel liquide
25 menit
Quenelles au cresson
No ratings
Sauce au poivre vert
20min